wIJ zIJn talento

what we do

aan de slag

DIt Is wat talento Doet

Bij Talento Consultancy bieden we een breed scala aan diensten op het gebied van HRM & Payroll Consultancy, met een specialisatie in AFAS. En dat doen we natuurlijke op onze eigenzinnige, betrokken manier.

afas consultancy

Bij Talento Consultancy zijn we gespecialiseerd in het implementeren, optimaliseren en functioneel beheren van AFAS software, zodat jouw organisatie efficiënter en effectiever kan werken. Onze AFAS-consultants hebben diepgaande kennis van AFAS Profit en jarenlange ervaring in diverse sectoren. We bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf, waardoor je het maximale uit je AFAS software haalt.

Payroll Services

Talento Consultancy is jouw expert in AFAS Payroll en kan je volledig ontzorgen op het gebied van salaris administratie. Onze payroll-specialisten nemen de volledige salarisverwerking uit handen. We zorgen voor een correcte, tijdige en efficiënte salarisadministratie volgens de laatste wet- en regelgeving. Dit bespaart je tijd en kosten en zorgt dat je juridische risico's vermijdt. Bovendien dragen we bij aan een hogere tevredenheid en motivatie onder je werknemers door een correcte en tijdige betaling van salarissen.

hr consultancy

Bij Talento Consultancy bieden we strategisch HR-advies om jouw organisatie te helpen bij het oplossen van personeelsvraagstukken en het optimaliseren van HR-processen. Onze gecertificeerde HR-consultants hebben jarenlange praktijkervaring en brede expertise op het gebied van human resources management. We beginnen met een grondige analyse van je huidige situatie en uitdagingen, en werken vervolgens nauw samen met jouw team om duurzame HR-oplossingen te creëren die passen bij je bedrijfsdoelen en kernwaarden.

management consultancy

Talento Consultancy biedt strategisch advies om de efficiëntie en effectiviteit van je bedrijfsprocessen te verbeteren. Onze management consultants hebben ruime ervaring in verschillende sectoren en brengen een frisse, onafhankelijke blik mee. We werken nauw samen met je managementteam om inzicht te krijgen in je uitdagingen en doelstellingen, en ontwikkelen vervolgens praktische, op maat gemaakte oplossingen om je organisatie toekomstbestendig te maken.

onze klanten

ZIJ kunnEn hEt bEtEr vErtEllen dan wIJ

We werken nu een aantal jaren samen met Talento Consultancy en de samenwerking verloopt zeer prettig. Er wordt goed meegedacht en er worden pro actief voorstellen voor inrichting in Afas Profit en Insite gedaan bij een wens vanuit onze kant. Er is ook in ruime mate kennis van onze vrije inrichting aanwezig. Dat schakelt fijn en werkt ook erg goed op het moment dat wij onze inrichting weer verder willen uitbreiden.

Claudia Pesch Volkswagen Pon Financial Services

Onze ervaring met Talento Consultancy is zonder meer positief. Zij hebben ons recent begeleid bij de optimalisatie van ons AFAS systeem, een project dat dankzij hun expertise, proactieve advies en daadkracht tot een succesvol einde is gebracht. Daarnaast verzorgt Talento Consultancy maandelijks onze payroll en ook hierin blinken zij uit in precisie en betrouwbaarheid. Wij zijn zeer tevreden met hun diensten en kijken uit naar een lange, succesvolle samenwerking.

Mad Blom - van der Lienden Talpa Studios

Het team van Talento Consultancy helpt ons niet alleen met de maandelijkse salarisverwerking, maar denken ook vooral met ons mee. Ze nemen de tijd om onze bedrijfsprocessen te begrijpen, kijken hierbij kritisch mee vanuit hun constructieve manier van werken en zijn altijd flexibel. We hebben al een langlopende relatie met Talento en zijn dan ook zeer tevreden, zowel op het gebied van payroll als functioneel beheer van ons HR systeem. Als je op zoek bent naar deskundig advies en effectieve oplossingen, kunnen wij Talento Consultancy van harte aanbevelen.

Carlijn Oosterik Talpa Network

TALENTO

trots op

onzE opdrachtGEvErs

MEET THE PEOPLE

GrEaT rEsulTs comE
wITh a GrEaT TEam