AFAS Payroll: De SlImme Keuze voor EffIcIente SalarIsadmInIstratIe

afas payroll

AFAS Payroll

Ben je het zat om uren te besteden aan het uitpluizen van salarisstroken en het bijhouden van de nieuwste wet- en regelgeving? Dan wordt het hoog tijd om kennis te maken met AFAS Payroll! Bij Talento Consultancy zijn we gespecialiseerd in deze krachtige software en we vertellen je graag waarom dit dé oplossing is voor jouw salarisadministratie.

Waarom AFAS Payroll?

Laten we eerlijk zijn: niemand wordt vrolijk van urenlang puzzelen met Excel-sheets en het handmatig invoeren van gegevens. AFAS Payroll neemt je dit werk uit handen en zorgt ervoor dat je salarisadministratie soepel verloopt. Maar wat maakt AFAS Payroll nu zo bijzonder?

1. Alles-in-één oplossing

AFAS Payroll is niet zomaar een losstaand systeem. Het is volledig geïntegreerd met de HRM-software van AFAS. Dit betekent dat je HR-processen en salarisadministratie naadloos op elkaar aansluiten. Geen gedoe meer met het overzetten van gegevens of het werken in verschillende systemen. Alles staat op één plek, overzichtelijk en toegankelijk.

2. Altijd up-to-date

Wist je dat AFAS Payroll standaard meer dan 200 cao’s inclusief pensioenregelingen en salaristabellen meelevert? En het mooie is: deze worden automatisch bijgewerkt. Zo ben je er zeker van dat je altijd voldoet aan de meest recente wet- en regelgeving. Geen nachtmerries meer over mogelijke boetes of fouten in je administratie!

3. Slimme controles

Fouten in de salarisadministratie? Niet met AFAS Payroll! De software voert automatisch meer dan 130 controles uit met de Payroll Auditor. Hierdoor worden fouten voorkomen en bespaar je enorm veel tijd op het controleren van de verloning. Zo kun jij je focussen op wat écht belangrijk is voor je bedrijf.

4. Gebruiksvriendelijk voor iedereen

AFAS Payroll is niet alleen fijn voor de HR-afdeling, maar voor de hele organisatie. Met de Employee Self Service (ESS) kunnen medewerkers zelf hun gewerkte uren of declaraties invoeren. Na goedkeuring worden deze direct verwerkt in de salarisadministratie. En met de AFAS Pocket app (de nummer 1 zakelijke app van Nederland!) kunnen medewerkers altijd en overal bij hun HR-zaken.

Hoe Talento Consultancy je helpt

Nu denk je misschien: “Klinkt goed, maar hoe begin ik hieraan?” Geen zorgen, daar zijn wij van Talento Consultancy voor! Als gecertificeerde AFAS-partner helpen we je niet alleen bij de implementatie, maar ook bij het optimaal benutten van alle mogelijkheden die AFAS Payroll biedt.

Onze aanpak:

  1. Analyse: We beginnen met een grondige analyse van je huidige processen en behoeften.
  2. Implementatie op maat: We richten AFAS Payroll zo in dat het perfect aansluit bij jouw organisatie.
  3. Training: We zorgen ervoor dat jij en je team precies weten hoe je het systeem moet gebruiken.
  4. Ondersteuning: Ook na de implementatie staan we voor je klaar met advies en ondersteuning.

De voordelen op een rijtje

Nog niet helemaal overtuigd? Laat ons de belangrijkste voordelen van AFAS Payroll nog eens op een rijtje zetten:

  • Tijdbesparing: Automatisering van repetitieve taken
  • Kostenefficiënt: Minder fouten betekent minder correcties en dus lagere kosten
  • Compliance: Altijd up-to-date met de nieuwste wet- en regelgeving
  • Inzicht: Duidelijke rapportages en dashboards voor betere besluitvorming
  • Gebruiksvriendelijk: Intuïtieve interface voor zowel HR als medewerkers
  • Flexibel: Schaalt mee met je organisatie, of je nu 10 of 1000 medewerkers hebt

Klaar voor de toekomst met AFAS Payroll

In een wereld waarin digitalisering en automatisering steeds belangrijker worden, is AFAS Payroll de slimme keuze voor toekomstbestendige salarisadministratie. Het stelt je in staat om efficiënter te werken, kosten te besparen en je te focussen op wat echt belangrijk is: de groei en ontwikkeling van je organisatie en medewerkers. Bij Talento Consultancy snappen we als geen ander hoe belangrijk een soepel lopende salarisadministratie is. Met onze expertise in AFAS Payroll helpen we je graag om het maximale uit deze krachtige software te halen. Benieuwd wat AFAS Payroll voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen maken we van jouw salarisadministratie een geoliede machine!